Streams // Technology Discussions e събитие организирано от професионалисти в областта на информационните технологии.
Поканени са над 100 маркетинг експерти от водещи компании в България.
Събитието е достъпно само с покани, поради ограничения брой места. Остават 20 свободни до изчерпване на количествата, пишете ни тук ако искате да присъствате.

Панел
Кампании
Click here!
Панел
Инструменти
Click here!
Панел
Култура
Click here!

Панелисти
Click here!

След като свикнахме с идеята, че „Интернет“ не е поредният канал в медиа микса, че възможностите за комуникация не се изчерпват с това да се направи уебсайт, профил, да се купят кликове или да се подкупи „лидер на мнение“ е време да погледнем напред и да помислим как можем да използваме новите технологии за пазарни цели.

Streams // Technology Discussion е събитие, организирано от професионалисти в света на комуникационните технологии, за маркетинг експерти и хора взимащи решения.

Воден от убеждението, че интернет е предпочитаното място на хората да се информират за даден бранд или услуга, екипът на Streams организира дискусия, в която тема ще бъдат технологиите, които определят потребителското поведение.

Ние вярваме, че в хаосът от информация, потребителите имат нужда да бъдат спечелени от брандовете. Вярваме също, че компаниите се нуждаят от потребители, за да имат икономическата свобода да развиват продуктите и услугите си.

Партньори: